Här ska det bloggas!

Publiceringsdatum: 2010-03-31 @ 21:22:07 Kategori: Övrigt Kommentarer: (6)


Fast om vad är en annan fråga. Jag sitter här och kollar lite på tven. En film har precis börjat Resident evil. Jag kommer troligen småkolla lite på den under tiden som jag pratar med älsklingen på skype <3. Som ni "alla" vet som läser min blogg så är jag tillsammans med världens underbaraste och vi kommer snart att flytta in <3
Jag ska snart börja packa och fixa iordning lite till flytten. Det kommer troligen att komma folk och ska se på lägenheten och sådär =) Sade nämligen upp den idag. Jag har inte bloggat så mycket på sistone det är inte för att jag inte gör ngt eller ja kanske delvis därför men mest för att jag berättar för de som står mig nära vad jag hittar på om dagarna ändå. Men idag har jag varit i skolan och skissat mycket snyggt (det blev riktigt snyggt!) på en hemsida som vi ska göra i web och multimedia kursen. Och i morgon är jag "ledig" fast jag ska plugga på distans hemifrån. Nu är det slut på uppdateringar för den här gången. Det blev ett ganska långt inlägg, men det blir längre med en bild så här kommer en som inte har med något annat att göra =)

Potatis och Fiskgryta

Publiceringsdatum: 2010-03-29 @ 20:22:54 Kategori: Mat Kommentarer: (4)


Det blev dagens middag ganska gott om jag får säga det själv (och det får jag ju såklart) det blev matlåda :)

Lyft inte på täcket ...

Publiceringsdatum: 2010-03-28 @ 10:25:12 Kategori: Övrigt Kommentarer: (2)


Det är svårt att tro att det inte är ett riktigt barn, eller vad säger ni?
Och tror ni "detta" kan få att man skulle vilja ha fler barn?
Personligen har jag svårt med att se att detta kan fungera ser ut som en liten koalabjörn =)

Orgasmbulle

Publiceringsdatum: 2010-03-27 @ 23:47:02 Kategori: Övrigt Kommentarer: (3)


Var hos morsan och ole och kollade fotboll, gick sådär Elfsborg fick bara 2-2. Sen åt vi god mat ( Taco-paj) och till slut så blev det lite God orgasmdricka (det är en drink, ingent annat) och vi kollade på Körslaget. Sen när jag kom hem så fick jag för mig att köpa bullar! så jag gick in till ok q8 och köpte 4 stycken bullar, men tydligen så lyckades jag flörta med mannen i kassan för jag fick 4 till, de skulle nämligen stänga några minuter senare) Väl hemma så blev det prat med älskligen och vi körde några vetgirig, vi hade frågesport. Kategorier som kom upp var Bajs, Choklad, Godis Och Disney, (ja det var Josefin som valde ...)
efter det så beställde hon biljetter hit <3 Längtar så

Nu ska vi dansa :)

Publiceringsdatum: 2010-03-26 @ 22:06:15 Kategori: Övrigt Kommentarer: (4)


Nej jag ska inte dansa, inte än. Men kanske när jag träffar älsklingen nästa gång? vem vet, hade varit mysigt :) Vem tror du vinner? borde kanske skrivit innan för snart är det avgjort, men men =) Och nu är det isdans på ettan. Hade varit nice att kunna göra något liknande, jag kan inte ens åka skridskor :) eller iallafall inte svänga, rakt fram går ganska bra =) Aja mycket saker man hade velat göra, men inte kan. Nej nu ska jag fortsätta prata lite mer med underbara älsklingen <3
ps: ngn som vill köpa dator, datorbord, soffa ? =)

Halv åtta hos mig

Publiceringsdatum: 2010-03-25 @ 19:43:56 Kategori: Kärlek Kommentarer: (7)


Är på tven här nu. Visserligen så är den halv åtta hos mig också, för programmet sänds just den tiden, jag har en kännsla att det är därför som det heter just det. Eller ja vitsen är nog att dem är hemma hos varandra runt halv 8. Fast då borde det heta halv åtta hos varandra, men nu heter det ju hos mig, då borde de syfta på att programmet sänds just halv åtta. Hmm fast det kanske stämmer båda två.
Hursomhelst tanken med detta var att jag längtar något så oerhört tills jag och älsklingen bor tillsammans och vi kan ha våran egna halv åtta hos oss <3 Längtar så tills vi flyttar ihop <3

Våren är här <3

Publiceringsdatum: 2010-03-25 @ 17:08:22 Kategori: Träning Kommentarer: (3)


Här är jag ute och går och tar lite Bilder på saker och ting :) Varmt var det ute ! härligt att våren äntligen är här <3

Vi fick den <3

Publiceringsdatum: 2010-03-24 @ 20:21:02 Kategori: Kärlek Kommentarer: (4)


Vi fick lägenheten <3 Jag är så glad. Den 1 Juli kommer jag flytta ihop med älskligen, och därmed bli en linköpingsbo :) Det är en fin 3 i en stadsdel som heter Lambohov. Åh jag längtar så <3 Bilder finns på älsklingens blogg :)

Nu blir det skärpning

Publiceringsdatum: 2010-03-23 @ 22:05:00 Kategori: Åsikt Kommentarer: (2)


Jag "tappade" bort min plånbok i morses och fick gå till skolan utan den. På väg hem gick jag förbi gymmet, för att kolla med dem om de hittat någon plånbok där, då det var där jag visste att jag hade den senast, men de hade inte sett någon. Väl hemma så letade jag lite mer efter den och efter ett tag så hittade den. Under soffan. Nej då bestämmde jag mig att det är dags för lite skärpning. Jag är lite för lat. Jag ska plocka iordning bättre, ha koll på saker och ting, Plugga mer. Skolan är svårare nu än för några år sedan. Mitt glid på räkmackan har tagit slut lite. Så jag får väll ta och göra som de flesta andra gör, plugga. Så skärpning blir det för min del så det så.
ps: Och snart om några timmar så kanske jag och älsklingen har en lägenhet, hoppas :)

Stekt ostfylld kyckling med bandnudlar

Publiceringsdatum: 2010-03-23 @ 22:01:18 Kategori: Mat Kommentarer: (1)


Mums blev gott :) <3

Världens veligaste person?

Publiceringsdatum: 2010-03-22 @ 13:31:44 Kategori: Skola Kommentarer: (6)


Nej det är inte mig detta inlägget kommer att handla om, även om man kan tro det, då jag är väldigt velig och glömmer bort saker etc etc. Men detta är faktiskt ett inlägg om en person i skolan. Det råkar vara en lärare som också är handledare får våran C-uppsats. Vad är det som han har gjort tänker ni? Vi skulle ha möte med honom idag via skype. 11:30 var mötet tänkt att äga rum, 11:40 ringer vi och kollar var han är någon stans, han är och besiktigar bilen ... Han hade glömt bort ett möte som han själv hade bestämt. Det känns underbart med sådana personer ibland. Nu är det inte hela världen då vi kommer träffa honom i morgon, men ändå ...
Åh snart onsdag .. Längtar så <3

Makaroner med kebab och majs

Publiceringsdatum: 2010-03-21 @ 18:59:22 Kategori: Mat Kommentarer: (8)


Som Rubriken heter det blev min middag för dagen, blev gott. Tror ni inte det passar? Gör det själv så får ni se att det blev gott mumsmums :)

Jag vet inte

Publiceringsdatum: 2010-03-21 @ 17:04:48 Kategori: Övrigt Kommentarer: (2)


Jahapp  då var det dags för en uppdatering. Mer än halva dagen har gott, det är Middag sen lite tv och självfallet prat med älsklingen kvar utav dagen. Gymmat har jag gjort tidigare som jag skrev och den stora (höga) byggnaden jag besegrade var Empire state building, tog ca en hel halvtimme eller en halv heltimme beroende hur man vill säga det.
Till middag ville jag ha köttfärs men såg att jag inte hade någon i frysen så då blev det svårt, lutar åt att det blir kebab istället. Ja annars har det inte hänt så mycket roligt eller annorlunda idag. Eller jo jag spillde pucko på min bakpotatis innan idag, det kanske förtjänar en plats i bloggen? Nu har den dock fått sin plats och förtjänar inte mer. Funderar om man ska sätta på lite rena rama rolf. Jag ska alltså inte sätta på en Rolf, utan en dvd med RRR på. (och det betyder Rena rama rolf och inte ngn konstig nazist förkortning eller sådär)
Tack och Hej leverpastej (usch föresten det är ju inte gott)

Morgon

Publiceringsdatum: 2010-03-21 @ 09:11:05 Kategori: Träning Kommentarer: (5)


Ja nu är det morgon, klockan är strax efter 9 och man har nyss vaknat. Eller blivit väckt kanske det heter? Hade nämligen ställt klockan på halv 9, men det var ju ändå ett valfritt val utav mig att bli väckt då så jag antar att det heter att jag vaknade då? Men hur som hellst, så är jag vaken nu, eller jag har vaknat iallafall. Jag sitter ialalfall här och skriver något.
Frukost, det kanske man borde äta? Macka med stekt ägg tror jag det blir alltid gott, sen lite pucko till kanske? Sen efter det runt 11 ungefär så blir det träning. Vilket hinder ska man bestiga idag? Taj mahal, De stora pyramidera och Eifeltornet är redan avklarade, men fortfarande så återstår det några. Skriver väll en gång till när man kommer tillbaka senare. Ha en fortsatt trevligt morgon, om ni blev väckta eller om ni vaknade själva :)

Utmaningen - Med stort U

Publiceringsdatum: 2010-03-20 @ 18:50:33 Kategori: Övrigt Kommentarer: (3)


Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!  Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Robert
2. Ett ord på 4 bokstäver?
Ruta
3. Flicknamn?
Ragnhild
4. Pojknamn? Rupert

5. Yrke? Radiopratare

6. Färg? Radikalt svart?

7. Klädesplagg? Ryggsäck.

8. Mat? Rumpstek

9. Sak i badrummet? Rakapparat

10. Plats/stad? Rångedala

11. Orsak att vara sen? Ratten pajjade så jag kunde inte styra

12. Något man skriker
? Rawr (lejon)
13. Film? Regnbågens färger ( vet inte om det är en film men skulle kunna vara)

14. Något man dricker? Rabarberjos

15. Artist? Roling stones (grupp men whatever)

16. Djur? Råtta

17. Gatunamn? Ruskvägen

18. Bil? Royce royce

19. Sång? Rena rama  rolf (signatur melodin)
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Riksmuseet-träff


Och nu mitt efternamn!
1. Vad heter du i efternamn? Israelsson
2. Ett ord på 4 bokstäver?
Idag
3. Flicknamn? Ida

4. Pojknamn? Ingemar

5. Yrke? Isdansös

6. Färg? Indigo

7. Klädesplagg? Innebandystrumpor

8. Mat? Isterband

9. Sak i badrummet? Ipren

10. Plats/stad? Italien

11. Orsak att vara sen? Inger väckte mig (och hon kan inte klockan)

12. Något man skriker
? INTE IDAG IGEN (om ärtsoppa på torsdagar)
13. Film? Independans day (felstavat men men)

14. Något man dricker? Ingefärssaft (låter gott ehm)

15. Artist? Iprenmannen

16. Djur? Isbjörn

17. Gatunamn? I-lands gatan

18. Bil? Impala

19. Sång? I wish you a merry christmas
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Irikesnyhetersuppläsning med vädertant

RSS 2.0