Världens bästa mobil

Publiceringsdatum: 2011-11-17 @ 19:41:19 Kategori: Övrigt Kommentarer: (4)


Htc Hd2 en mobil som jag införskaffade mig begagnad för några veckor sedan kan vara mitt bästa köp någonsin. Det är en mobil som trots är 2 år gammal kan göra det mesta. Det finns möjlighet att använda de senaste Windows mango operativsystemet på den, vilket är underbart bra. Det finns också möjlighet att använda Android. Det går att välja på 100 tals olika Androidvarianter. Just nu kör jag 2.3.9 vilket är den nyaste som finns. Underbart smidigt. Men det bästa är att det går att använda 2 operativsystem samtidigt på mobilen. Och skärmen är stor och underbart bra, 4.3 inch vilket är det största som går att få utan att det känns för stort. Så om ni funderar på att köpa en "ny" mobil leta efter en begagnad Htc Hd2. Du kommer inte att ångra dig.

Storstädning i bloggen

Publiceringsdatum: 2011-11-16 @ 18:05:16 Kategori: Övrigt Kommentarer: (2)


Nu mina kära vänner, nu är det snart dags för nyöppning utav bloggen, inriktningen kommer bli mer åt design, foto och spel och inte så mycket vad som händer i mitt liv. Om man är intreserad utav mig kan man läsa Josefins blogg där min sambo skrivier saker om henne och hennes liv, ibland är även lilla jag med på ett hörn.

Just nu fixar jag lite i koder, och bakgrunder och så vidare. Efter helgen kommer sidan att nystartas.
Den som väntar på något gott ...
så alltså mer fokus på spännande spel som är värd att testa, designtips, allt från css och html, till andra användbara koder. Till bilder tagna med våran kamera.

RSS 2.0